sâmbătă, 14 august 2010

Iisus vine in curand!

DOMNUL Iisus Hristos vine si este gata sa te ierte si pe tine daca te vei cai de pacatele tale si le vei marturisi DOMNULUI,fiindca te iubeste.DOMNUL Iisus VINE FOARTE CURAND! caci vremea neamurilor se apropie de sfarsit.Ia o decizie pentru tine , iar asta va fi pentru ETERNITATE.

"Cautati pe Domnul cata vreme se poate gasi; chemati-l, cata vreme este aproape. (Isaia 55:6)
Ioan 3:16 Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.
Daca rabdam, vom si imparati impreuna cu El. Daca ne lepadam de El, si El Se va lepada de noi. (2Timotei 2:12)
Celui ce va birui ii voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu de domnie, dupa cum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui de domnie.” (Apocalipsa3:21)

Ioan cap.33. Drept raspuns, Iisus i-a zis: "Adevarat, adevarat iti spun ca, DACA un om nu se naste DIN NOU, NU POATE vedea Imparatia lui Dumnezeu."4. Nicodim I-a zis: "Cum se poate naste un om batran?

Poate el sa intre a doua oara in pantecele maicii sale, si sa se nasca?"5. Iisus i-a raspuns: "Adevarat, adevarat iti spun, ca, DACA nu se naste cineva din apa si din Duh, NU POATE sa intre in Imparatia lui Dumnezeu.6. Ce este nascut din carne, este carne, si ce este nascut din Duh, este duh.7. Nu te mira ca ti-am zis: "TREBUIE sa va nasteti din nou. Amin!

Doamne Ajuta! Cu drag si cuvintare ; Pr. Cazacu Gheorghe

Un comentariu:

maria spunea...

interesabt blogul, am citit cu multa placere cateva articole, felicitari