sâmbătă, 4 iulie 2009

OSTASUL DOMNULUI, FRATELE NOSTRU TRAIAN DORZ







2 comentarii:

Sorin M. spunea...

Extinsele şi bogatele tâlcuiri biblice ale fratelui Traian Dorz uimesc din variate puncte de vedere. Cum a fost, oare, cu putinţă ca un om, trăind în atât de grele condiţii cum a trăit el, petrecând o bună parte din viaţa matură în celulele închisorilor, unde era lipsit de orice acces la informaţia teologică, de însuşi textul Sfintei Scripturi şi, de asemenea, de cel mai elementar mijloc de a scrie, să lase o atât de bogată moştenire de tâlcuiri biblice? Şi încă de o atât de aleasă şi rară calitate literar-teologică şi spirituală?

La o astfel de întrebare, răspunsul cel dintâi care ne vine în minte este că Dumnezeu l-a călăuzit în chip evident şi strălucit, umplându-l de darul înţelepciunii şi al înţelegerii celei duhovniceşti.

Anonim spunea...

@Frate Sorin
Sa pastram mostenirea noastra ortodoxa, si vesnica in inimile noastre sa fim luptatori in pamantul acesta si sa iubim pe cei drepti care sa-u jertfit pentru apararea credintei si in special a patriei romana , domnul sa ai binecuvanteze in vecii vecilor amin .

In special Pentru marele Frate Traian Dorz luptator in Oastea Domnului, Trebuie sa majoram si sa publicam cat mai mult adevarul.

In mai marea parte a prezentei fratelui Traian dorz doresc sa spun din inima , a fost un ostas cu care a varsat singe pentru credinta si a laudat numele lui iisus pana la sfarsit, cati dintre noi suntem in genul asta?

( Pr. Diacon Cazacu Gheorghe )

multumim de vizita.